Pachet pentru control ginecologic de rutina: Ecografie transvaginala + test Babes - Papanicolau + consultatie, la 116 RON in loc de 290 RON

Oferta inchisa

PRET INITIAL

290 lei

REDUCERE

60%

PRET

116 lei

Clienti satisfacuti
CANTITATE LIMITATA    Promotia s-a incheiat 14 cumparate

VALABILITATE CUPON

05 475 2015

Descrierea promotiei

  • Testul Babes Papanicolau arata daca celulele colului uterin sunt sanatoase si functioneaza optim.
  • Poti depista din timp boli ca: infectii la nivelul colului, infectii virale, polipi cervicali, boli cu transmitere sexuala, modificari precanceroase sau canceroase.
  • Cabinetele dispun de aparatura medicala si servicii la standarde internationale.

Categorii:   Servicii Medicale    

Conditii de utilizare

  • Un utilizator poate comanda un cupon in nume propriu si oricate pentru a le face cadou.
  • Cuponul este valabil pana la data 18.06.2012 in cadrul celor doua clinici ale Centrului Medical Sphera: Bulevardul Marasesti, nr 90 si Calea Dorobantilor, nr 58.
  • Programari la numarul de telefon: 021.301.04.83/84.
  • Pentru a beneficia de serviciu, este necesar sa te prezinti cu forma printata a cuponului.
  • Program clinica: Luni - Vineri 08.00 - 20.00.
  • Programarea pentru consultatii si analize se va face in functie de programul medicilor.

Descriere detaliata a promotiei

Ai grija de sanatatea ta! 116 RON in loc de 290 RON - test Babes Papanicolau + ecografie endovaginala + consult ginecologic .

 
Cea mai buna metoda de preventie a cancerului este controlul anual cu efectuare a testului Papanicolau.
 
Examenul Papanicolau este un mijloc extrem de eficient in diagnosticarea formelor incipiente de cancer de col uterin, acest examen fiind totodata un ajutor al celorlalte mijloace de diagnostic prezumptiv, mai ales al colposcopiei.Testul Papanicolau poate identifica modificarile de la nivelul colului inainte ca acestea sa devina canceroase, precum si diferite tipuri de infectii.

De multe ori, daca la ecografia abdominala s-au vazut chisturi ovariene sau anormalitati ale uterului, se recomanda ecografie endovaginala pentru a ajunge la un diagnostic precis.

Disconfortul nu e foarte mare. Transductorul este introdus in vagin si miscat pana medicul vede pe ecran imaginile organelor foarte clar. Nu dureaza mai mult de cateva minute. Nu doare si nu lasa zgarieturi sau rani.
 
Este inofensiva pentru sarcina si se foloseste pentru a testa localizarea sarcinii - daca nu e ectopica - si inima fatului. E utilizata si pentru a completa informatiile furnizate de ecografia abdominala despre placenta, si structurile pelviene.

Despre Centrul Medical Sphera

Vezi mai multe oferte ale companiei

Infiintat in anul 2009, Centrul Medical Sphera cunoaste o dezvoltare continua, oferind consultatii in urmatoarele specialitati : andrologie, dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, ecografii, medicina de familie, medicina interna, medicina muncii, neurologie, pediatrie si psihiatrie, precum si analize medicale de laborator.

Colectivul de medici, precum si complexitatea serviciilor medicale oferite fac din Centrul Medical SPHERA un centru medical de referinta in Bucuresti.

Pe langa echipamente medicale moderne si corpul medical de inalt profesionalism, Centrul Medical SPHERA va propune un sistem complet informatizat al programarilor, fiselor medicale si rezultatelor investigatiilor paraclinice, asigurand astfel arhivarea indelungata si confidentialitate totala, precum si posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale prin posta electronica.

Harta

Latitudine : 44.4545600939246
Longitudine : 26.097623259741226

Vezi directie
^